The throwback playlist

Ik zeg dikwijls dat ik liever een tiener/twintiger was geweest in de jaren ’80-’90. Voor de muziek, oh yes. En (zeker) ook voor de mode, maar dat terzijde. ๐Ÿ˜‰ Vandaar kwam ik een tijd geleden op het idee om een playlist te maken met de muziek uit die tijd die ik heel graag luister. Er zit ook wel vanalles tussen uit de nillies, eerlijk gezegd. Het is gewoon 1 grote throwback. In progress.

Art/Illustration/Painting/Drawing Inspiration

In progress inderdaad. Tja, je weet hoe dat gaat he. In al die jaren werd er veel (goede) muziek gemaakt: veel te ontdekken dus. Een update af en toe is dan nodig. Hier alvast een greep uit mijn throwback selectie! ๐Ÿ™‚

Zo, dat is al een behoorlijke lijst! Hopelijk zat hier iets bij wat je nog niet kende maar wel heel leuk vindt. ๐Ÿ™‚

Zal ik hier af en toe een vervolg op schrijven?

Liefs!

[Bron illustratie]

0 comments on “The throwback playlist”

  1. Dennis schreef:

    Kijk aan, nu al fan van je blog. Kom hier via Vera van Life is a Paradise. En als muziekliefhebber kan ik ook niet anders dan je blog gaan volgen natuurlijk, haha. Helemaal als ik namen aos Bowie, Nirvana en Radiohead zie staan.

    1. Haha superleuk! Bedankt! ๐Ÿ™‚

  2. sattelite hearts schreef:

    This playlist gives me life! Er is op spotify een playlist Drunk-Throwback Singalongs –> standaard examenplaylist, echt de moeite hihi

    1. Ok, boodschap begrepen. Na kerstmis en music for life wordt dat m’n playlist ๐Ÿ˜‰

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)