Yay, it’s time for the Autumn Tag


Bij het bedenken waarover ik vandaag kon schrijven, wist ik al snel dat een autumn tag invullen nu wel gepast is. Sinds maandag draag ik handschoenen op de fiets (hallo ijsklompjes, ik wil mijn handen terug), de eerste verkoudheid heeft zijn intrede gedaan en vooraleer het lijkt alsof ik herfst niet leuk vind: I love it. De tag die hieronder volgt, vond ik hier.
1. What signifies the start of Autumn for you?

De oranje en bruine bladeren op de grond tellen niet meer sinds de seizoenen vrolijk door elkaar lopen. Ookal wil ik stiekem feest vieren op 21 september (je weet wel, “het begin van de herfst” zoals geleerd op de basisschool), de herfst begint voor mij op het moment dat een lange broek/panty’s noodzakelijk zijn. Het moment dat ik mijn ‘lederen’ jasje kan dragen, al dan niet met sjaal, zonder me te pletter te zweten. Mijn favoriete weertje is die temperatuur in  combinatie met zon op mijn snoet.

2. What is your favourite Fall scent?

Gebakken appeltjes met kaneel! Pumpkin spiced latte! De frisse geur in het park tijdens een wandeling! Herfst!

3. What is your favourite Autumn colour? 

Alle tinten bruin. Oranjebruin, roodbruin, licht-, donkerbruin, goudbruin,… #brunetteshavemorefun

4. What is your favourite Fall drink?

Coffee, always choose the coffee. Of maak er een cappuccino van met speculaaskruiden en/of cacao. Per-fect!

5. What TV show, new or old, are you looking forward to this Fall?

Voel je ‘m aankomen? HET VERVOLG OP GILMORE GIRLS, duh. Ookal ben ik nu nog druk bezig met seizoen 4 van de 7, ik kijk er alvast naar uit om het vervolg te zien. *hartjesogen*

6. What is your favourite Fall fashion trend?

Persoonlijk kan ik echt niet meer volgen wat de trends zijn momenteel. Als het maar mooi en warm is, denk ik dan. Wel maakte ik een collage van mijn favoriete look. Deze omvat sowieso donkere lippenstift, zwarte All Stars of laarsjes, een trui met of zonder rolkraag, een choker en een warme sjaal. autumn-look-polyvore

7. What is your favourite frugal Autumn activity?

Frugal = eenvoudig (blijkbaar, thanks Google) Dat is zonder twijfel wandelen. Expres op de bladeren stappen zodat ze kraken is dan mijn favoriete bezigheid, net zoals het luisteren van een herfstige afspeellijst zoals Autumn Leaves op Spotify.

8. What is your favourite makeup look come autumnal weather? 

Zoiets als dit. Rode tinten oogschaduw en donkere of rode lippen.

Dus nu je de bovenstaande dingen weet, hou je niet in om ook iets over jouw eigen relatie met de herfst te vertellen. 😀 Of vul de tag ook in, dan lees ik het heel graag!

Sincerely yours, Stefanie

4 comments on “Yay, it’s time for the Autumn Tag”

 1. Hanne schreef:

  Leuk artikel en prachtige lippenstift, van waar komt deze? Misschien vul ik de tag ook wel eens in 😉

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Dankje! Het is de Hema Moisturising Lipstick nummer 14.Zou leuk zijn! 😄

 2. justaxelle schreef:

  Ooh mooie oogschaduw! Moet echt nog een beetje wennen aan het weer, sweaterweather in the morning, heatwave by noon.. 😀

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Dankje! 😀 Ja, zo is het eigenlijk wel haha, best of both worlds! X

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)