One afternoon in Antwerp | My first press days 17.11.’16

img_8936

Donderdag was het zover, mijn eerste keer op de persdagen in Antwerpen. Dankzij Walkie Talkie mocht ik ook die kant van het bloggen eens ontdekken. Als kleine blogger was ik helemaal ondersteboven door de uitnodiging en het bezoekje zelf. Na een voormiddag vol les, nam ik de trein naar Antwerpen -in het gezelschap van een speculaas latte- en vandaag toon ik jullie wat ik die namiddag uitspookte. 

img_8957Eenmaal aangekomen bij de Walkie Talkie Press days, was ik meteen onder de indruk van Neubau eyewear. Ik draag zelf een bril en zit er de laatste tijd aan te denken om een tweede te kopen. Kwestie van afwisseling. Het montuur dat je me hier ziet dragen, heeft mijn hart alvast gestolen. Je ziet de doorschijnende monturen overal opduiken. De champagnekleur van dit montuur is een mooie twist op die trend! 

Na uitleg over de (nieuwe producten van) bedrijfjes en grotere bedrijven waarvoor Walkie Talkie de pr verzorgt, ging ik aan de slag met een diy van Veritas. Patches die je makkelijk op je kledij strijkt, stempels, leuke figuurtjes om op te plakken,… Een simpele T-shirt is snel gepimpt. Hoe leuk is het cactusje dat ik uitkoos? 😄 img_8951Een ander merk dat mijn aandacht trok is de multi brand store We Are Labels. Toffe kleren en originele gifts, dat is de wat mij betreft de ideale formule voor zo’n winkel! Heel binnenkort gaat de winkel in Antwerpen open. 

Verder was ik nog onder de indruk van de producten van Carrefour die werden voorgesteld! Bij aankomst kreeg ik een heerlijk fris appel-komkommer-peersapje (als je nood hebt aan een lichte en gezonde oppepper, lijkt dit mij ideaal!) en er ging een reep pure chocolade mee naar huis. Ondertussen maakte ik al warme chocomelk met 2 stukjes van deze chocolade, yummmm. Wat mij ook interesseert is dat Carrefour aandacht besteed aan het gebruiken van lokale producten. Super toch?
img_8961img_8966img_8968img_8984En als ik dan toch in Antwerpen was, kon ik toch onmogelijk de trein terug naar Leuven nemen zonder langs te gaan bij Lush? 😉 Ik heb nogal een groot vermoeden dat ik vóór Kerstmis niet meer in een stad ga geraken waar wél een Lushwinkel is. (Leuven heeft er dus geen, meh. 🙁 – en ook: iets met deadlines…) Daarom greep ik nu maar mijn kans en nam ik alvast een bath bomb en bubble bar uit de kerstcollectie mee. Die collectie is ongelooflijk schattig trouwens, odes aan David Bowie incluis.

Wat vind je van de toffe dingen die ik zag bij Walkie Talkie?

Sincerely yours, Stefanie

5 comments on “One afternoon in Antwerp | My first press days 17.11.’16”

 1. justaxelle schreef:

  Ooh hoe leuk! Had ook een uitnodiging van hen gekregen maar ben niet langsgeweest. Jammer, want ziet er wel de moeite uit!! Die bril staat je trouwens heel goed!

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Ohja, jammer! Volgende keer eens samen gaan? 😄 En dank je wel, hoorde ik al van meerdere mensen. 😉 X

   1. justaxelle schreef:

    Yes deal! 😉 X

 2. Falderie schreef:

  Ik ben ook bij Walkie Talkie geweest. Weer heel wat leuke nieuwe dingen ontdekt!

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Leuk! Ik ook, het was de moeite! 😄 X

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)