October 2016 in pictures | It’s a knot 

img_8533-2

Het is van voor de zomervakantie geleden dat ik nog een maandoverzichtje maakte. Het concept is een beetje gewijzigd. Ik vond de dagboekjes voorheen iets te vol, vandaar ben ik nu selectiever in wat ik toon. Als je toch graag meer wilt zien, ik ben vrij actief op Instagram. *hint hint* Dit was (een deeltje) van de drukke maand oktober…

Zo van die studentenevenementen die prachtig in elkaar zitten, ik hou ervan. Begin deze maand hadden Siel (mijn beste vriendinnetje als je dat nog niet wist) en ik een gezellige avond aan het Kasteel van Arenberg. Als je niet van hier bent: dit ligt net buiten de stad Leuven. 😉 Lekker eten, lekkere drankjes, heel veel babbelen en live muziek op de achtergrond. Net wat ik nodig had na een emotioneel nogal woelige start van het academiejaar. img_84048 okober vierden Abel en ik dat we 2 jaar samen zijn. (Wuuuut? Time flies when you’re having fun…) Aangezien ik dit weekend niet moest werken, maakten we er een weekendje van. Op vrijdagavond probeerden we een Japans restaurant uit waar we nooit eerder waren geweest. Sushi <3 De avond erna beleefden we het intiemste concert dat ik me kan inbeelden. Kelvin Jones speelde in de foyer van het Depot in Leuven. Als je het Depot kent, weet je ook hoe intiem het was. En het was geweldig! Maar aangezien ik hier en hier al vertelde over Kelvin Jones, zal ik er nu over ophouden. Een andere highlight was trouwens een andere intiem concert met o.a. de Duitse band Kytes. Ook hierover vertelde ik al in de bovenstaande linkjes. 😉

Door de overweldigende hoeveelheid dingen die het begin van het academiejaar op me afvuurde (lees: te veel dingen die ik niet had zien aankomen), kwam een dagje bij mijn grootouders aan de zee enorm goed uit. Wanneer oma dan mooi (oud!) servies bovenhaalt voor de koffie en taartjes… Tja, dubbelgeslaagde dag hé. Bovendien was het prachtig, zonnig herfstweer. Goede timing!Niet echt een ‘highlight highlight’ maar daarom niet minder mooi. Aangezien het steeds vroeger en vroeger donker werd tijdens de voorbije maand, kwam ik op een bepaald moment de winkel (waar ik werk als student) uit met zonsondergang. En wat voor een!

Ik ging overigens ook naar een dansvoorstelling en een avondje naar de bioscoop. Verder zat de maand bomvol kleinere, daarom niet minder leuke, dingen. Zoals me vergapen aan de pracht en praal van de herfst, lunchdates, feestjes,…

Hoe was jouw maand oktober? Ook al genoten van de herfst?

Liefs, Stefanie

2 comments on “October 2016 in pictures | It’s a knot ”

  1. B schreef:

    Volg je nu op Instagram. Fijne foto’s!

    1. itsaknotstefanie schreef:

      Hey! Hoe leuk, dank je wel! 😀 X

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)