Crisp air and sweater weather | October’s favourites

img_8597
De eerste maand vol (zonnig) herfstweer is zo goed als voorbij. Tijd voor een favorieten artikeltje, dacht ik zo. Geloof me vrij, als ik zo enthousiast niet was over de onderstaande dingen, zou ik zo’n artikel niet kunnen schrijven. Met alle oprechtheid wil ik je o.a. vertellen over geweldige muziek en vlogtober. Wees ook gewaarschuwd: er is een duidelijk tintje “de herfst is mijn favoriet en je zult het geweten hebben” aanwezig. 
Make-up

Alleen al het feit dat ik hetzelfde product een tweede keer koop, betekent dat ik er mega tevreden over ben. Bedenk je ff hoeveel keuze we hebben tegenwoordig. Zo zijn er heel veel matterende poeders waaruit je kunt kiezen. Sinds er zich een grote opening begon te vormen in mijn poeder heb ik er echter niet aan getwijfeld dat ik de Essence Colour correcting purifying powder opnieuw zou kopen. Door de combinatie van verschillende kleuren (die allemaal een andere functie hebben, groen neutraliseert roodheid bvb…) blijft er geen ‘bruine laag’ achter op je gezicht. En je huid is minder shiny. Bovendien is het Essence en dus zeer budget proof.

Aankoop

Dit is even een trots momentje: een goede vriendin van mij is samen met een andere vriendin een bedrijfje begonnen, chokeraday. Ze maken zelf chokers, verkopen ze aan een studentvriendelijke prijs en maken werk van hun communicatie en presentatie bij (mogelijke) klanten. Kijk maar eens op hun instagram account. 😉 Ik bestelde deze choker met een gouden wishbone en ben er superblij mee!

Muziek

Vorige week vrijdag kwam er geen nieuwe blogpost omwille van tijdsgebrek maar misschien zag je op mijn Facebook pagina het vervangende bericht wel voorbijkomen. (En anders wordt het misschien eens tijd om de pagina te liken? *glimlacht extra lief*) Hoe dan ook,  ik had het in dat bericht over Kytes, een opkomende Duitse indieband. Ik zag ze live in Leuven tijdens een heel intiem concert. Ik was zo enorm enthousiast over hun muziek dat ik het album maar meteen kocht. Zoals je kunt zien, vroeg ik ook maar meteen om handtekeningen en haalde ik een setlist van het podium. Zo eentje ben ik, ja. 😉

Links zie je de (gehandtekende) setlist van het concert van Kelvin Jones in het Depot, ook in Leuven. Met ander woorden, ik leerde 2 nog kleine artiesten kennen die in mijn ogen vol potentieel zitten. Laat je me weten wat jij denkt, moest je er eens naar luisteren? 

Instagram

De herfstgevoelens dankzij de instagram feeds hieronder zijn grooooot. Kijk dan hoe mooi! Haha! Dus als je van herfst, online creativiteit Ên instagram houdt, kijk dan eens bij cough.e en _seasome.

YouTube

De afspeellijst ‘later bekijken’ op YouTube wordt steeds langer en langer… Op de vrije momenten die ik heb, kijk ik namelijk liever een aflevering Gilmore Girls (permanente favoriet overigens) dan video’s. De uitzondering op die regel is echter de vlogtober van Jess (extrasunbeamsjess). Ik vind haar sowieso 1 van de inspirerendste vloggers. Ze straalt ook een herfstig, gezellig sfeertje uit. Daarnaast is ze eerlijk over haar stress enzovoort waardoor ik me kan identificeren met haar. Doe eens een marathonnetje ofzo. Je zult van haar houden.

Dat de herfst zelf ook een persoonlijke favoriet is, zal de voorbije tijd wel duidelijk geworden zijn… 😉 Wat gaf jou een goed gevoel in oktober? Enjoy November, my loves!

Sincerely yours, Stefanie

5 comments on “Crisp air and sweater weather | October’s favourites”

 1. Leuke post Girl!

  Hugz, Miss B. 💋

   1. Your Welcome Dear!😄😙💋

 2. Elisa schreef:

  Sunbeamsjess is ook een van mijn favo’s! Die essence correcting powder klinkt interessant trouwens, ik heb wel ervaring met groene concealers enzo (teveel gedoe honestly) maar in poedervorm nog nooit van gehoord. Op naar het kruidvat!

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Haha yes, ik hoop dat ie bevalt! Ik gebruik wel gewone concealer en zelfs foundation als ik dat nodig vind maar deze poeder daarover maakt het af 😉 X

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)