My love for autumn walks

Me gelukkig prijzen. Dat doe ik, omdat ik zo goed als naast een prachtig domein woon. ’s Winters schommelen in de sneeuw. Die eerste lentewandeling waarbij je plots je winterjas niet meer aanhoeft. In de zomer picknicken, languit in het gras liggen en ijsjes eten. Maar in de herfst, dan is het er feest. Afgelopen zondag zag ik hoe het zonnetje kwam piepen en de beslissing was snel gemaakt. De eerste herfstwandeling van het jaar was een feit. Wat ik zag was te mooi om niet te delen. Dus ondanks het voornemen om mijn gsm netjes in mijn jaszak te laten, kan ik nu toch mijn impressies met jullie delen. Wat ik je kan beloven? Veel groene, oranje, rode kleuren en een blauwe lucht met witte schapenwolkjes. (Psst, ik geef ook een muziektip of 2)

 Deden jullie dat ook toen je kleuter was, herfstblaadjes rapen en drogen tussen dikke (telefoon)boeken? Ik heb in ieder geval een arsenaal aan ‘kunstwerkjes’ met bladeren. Deze liggen nu ook te drogen en wil ik in 1 van mijn schriftjes plakken.  En deze kleine schat kwam ik ook tegen. Ik heb amper verstand van paarden maar ik weet wel dat ik ze geweldig vind hihi πŸ™‚ Yes, de vliegende vogel nog kunnen vastleggen op foto! Deze foto heeft het allemaal: de reflectie van de zon op het water, de stijger die ik oh zo leuk blijf vinden, de bootjes waarin we ’s zomers op het water dobberen en dan die bomen! Die kleuren, zo diepzinnig zeg…

Wat ik dan doe op zo’n wandeling in mijn uppie? Genieten. En muziek luisteren… Deze keer had ik de Spotify-playlist Autumn Acoustics ‘in mijn oren’. From Gold van Novo Amor en Little More Time van Ciaran Lavery vielen me op, dus als je zin hebt in nieuwe herfsttunetjes… πŸ˜‰

Herfstige liefs, Stefanie

0 comments on “My love for autumn walks”

    1. Ja, dat is het zeker! πŸ˜€ Dankjewel voor je reactie x

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)