May ’17 pictures & current favourites (beauty & online) | It’s a knot 

img_1981-1

Stilletjes hier he, op mijn blog. I know and I’m sorry, maar het is dan ook de tijd dat studenten verdwijnen van de straten en zich terugtrekken op hun kamer of in de bib. Heb een beetje geduld met mij en de blogposts zullen wel komen. 😉 (Ideeën heb ik overigens wel, tijd en energie daarentegen…) Over naar deze blogpost dan maar. Mei was best een leuke maand. De laatste deadlines, dansoptreden, mooi weer,… Verder toon ik nog een paar van mijn huidige favorieten. Van concealer tot Instagram accounts.

img_1686Om een of andere reden kreeg ik een paar maanden geleden heel veel zin om eens naar een galabal te gaan. Ik ben niet zo’n student die van de ene zatte avond in het volgende feest rolt. Maar af en toe eens losgaan, daar is nog nooit iemand slechter van geworden. Ik ging begin mei dus met een paar vriendinnen naar het galabal van mijn faculteit. Ik koos voor een jumpsuit van Zara  en was uiteindelijk heel blij dat ik geen jurk aanhad. Het is eens iets anders en bovendien erg comfortabel. 😀

Het volgende hoogtepunt was het dansoptreden. Zoals ik in mijn orthorexia/self-love artikel, is dit een serieuze uitdaging voor mijn zelfbeeld. Na het schrijven van dit artikel is de knop in mijn hoofd actiever dan ooit, in beide richtingen. Ups & downs. Tijdens het weekend van het dansoptreden heb ik gewoon zoveel mogelijk proberen genieten. De spiegels waren in overvloed aanwezig en de foto’s maken me niet altijd zo blij. Maar wat telt, is dat ik een fijn weekend heb gehad met vriendinnen. Ik amuseerde me zelfs op het podium. Al had dat ook veel met de choreo’s zelf te maken. 😉

Processed with VSCO with se3 presetimg_1829

Ik studeerde ondertussen ook heel wat af. Of ik deed toch pogingen tot… Aangezien dat moést gebeuren en we er ook maar van moesten profiteren dat we elkaar nu nog konden zien, studeerde ik veel bij Abel op kot. Verrast worden met mini-frisco’s en Canada Dry, wie wil dat nu niet? #♥ #klef
img_1919img_1946-1

Ja hoor, dit vind ik toch wel heel bijzonder. Er moeten nog examens afgelegd worden maar daarna zal ik een lange tijd niet meer op mijn campus komen of lessen volgen in Leuven. Die lessen zal ik niet per se missen, het gezelschap waarschijnlijk wel…

Voor de blok dan écht begon, ging ik nog langs bij mijn grootouders. Ik heb niet veel met de kust en kom er eigenlijk alleen voor hen maar als het dan zo’n mooi zomerweer is, overweeg ik die mening toch weer te herzien, haha. Als je ooit in Middelkerke bent, ga dan een ijsje eten bij Dolce & Gelati op de dijk, hier was ik als kind al fan van. 😀 img_1972

Favorieten

Ten eerste de Essence Colour correcting concealer die ik voor ene prikje kost bij Kruidvat. Groene concealers zien er gek uit maar ze werken wél tegen roodheid, waarom zou je anders zoiets gek op je gezicht smeren? Normaal gezien gebruik ik een concealer stick maar mijn nieuwsgierigheid bracht me bij een liquid variant en dat was een goede keuze. Deze smeert heel goed uit, ik heb zeker niet het idee dat er een groene schijn achterblijft. 

Normaal gezien gebruik ik twee keer per dag een gel cleanser van Kruidvat of Hema, als het maar schuimt en reinigt. Af en toe wil ik toch liever iets van Lush-kwaliteit, zeker na een zweetdag of een dag op het werk, dan voelt mijn huid toch altijd net iets viezer en vermoeider. Let The Good Times Roll is een van mijn recentste aanwinsten. Als je ‘m kent: ja, ik werd vooral verleid door de geur. Maïzena, popcorn, kaneel,… Alsof je koekjesdeeg gebruikt op je gezicht. Naast dat het heerlijk ruikt, werkt het ook echt naar mijn gevoel. Een heerlijk (ruikend) scrubje!

Ook op Instagram deed ik weer een paar ontdekkingen. Wat kunnen mensen creatief zijn en mooie dingen maken! Ten eerste ben ik helemaal verliefd geworden op @lissyroddy en haar kledingstijl. Of wat dacht je van Paris Paris Paris bij @alexandrine_ar? Maar ook andere Belgische bloggers kunnen er wat van. Kijk maar naar @groenemonster! Als je hiervan geen zin krijgt in fruit en gezond eten, dan weet ik het ook niet meer.

Wat muziek betreft, wil ik jullie zeker aanraden om eens naar Jamie Isaac te luisteren. Naar Un-thinkable bijvoorbeeld. Ik leerde zijn muziek kennen dankzij de Discover Weekly op Spotify, zo doe ik wel meerdere ontdekkingen tegenwoordig. Aangezien hij er toch echt bovenuit springt… Bij deze. 😉

Ten slotte -hier is de ‘last but definitely not least’ zéker van toepassing- raad ik aan om nu Netflix te openen of even het account van een vriend(in) te lenen en Riverdale te kijken. Want 1) Cole Sprouse 2) eindelijk nog eens goeie American high school drama lama 3) Cole Sprouse. Na Gilmore Girls vond ik niet meteen een serie waarvan ik asap de volgende aflevering moest kijken maar met Riverdale was dat weer opgelost. Jammer genoeg is het eerste seizoen gedaan nu. Enjoyyyy (tijdens je pauze of ’s avonds als ontspanning)!

Studeer jij nu ook voor je examens? Kende je een van mijn favorieten al? In ieder geval een fijne maand juni gewenst!

Sincerely yours, Stefanie

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)