Monthly recap | What I’ve been spending money on

Eerder zeurde ik al eens over een te volle kleerkast. Maar ook ik ben maar een mens, dus heb ik dikwijls last van het ik heb niets om aan te trekken-syndroom. Gevolgd door het sparen en niets willen uitgeven-syndroom. Die dan tenslotte samenkomen in het verdorie, nu ga ik shoppen! Zo ook de afgelopen weekjes. Die herfsttrends, jongens, maak er a l s j e b l i e f t een permanente gewoonte van! De 70’s, suΓ¨de, ‘lederen’ stuks, blingschoenen,… Ik ben schuldig. Vandaag zet ik mijn leukste septemberaankoopjes op een rijtje.

Zara

1 van mijn favoriete winkels, zonder twijfel! Het is toch al een paar seizoenen geleden dat de collectie me teleurstelde. Dus na wat prospectie online huppelde ik hier heel vrolijk binnen en hetzelfde deed ik in de omgekeerde richting. πŸ˜‰ (vrolijk weer naar buiten huppelen dus)


Eerlijk, ik kocht ze al in augustus maar ben ze nu pas beginnen dragen. Deze mooie witte pareloorbelletjes zijn basic maar toch iets wat ik bijzonder vind. Omdat de pareltjes dus onder je oren hangen en je ze langs achteren bevestigt aan het stekertje. Snappie? Daarnaast vond ik een mooie geklede broek. Zo’n broek die ik zou associeren met die van mama als ze gaat werken haha. Black fancy pants. Met een leuke overslag bij de sluiting en linten om een strik te knopen. Zo’n broek wou ik zeker hebben dus jeej geslaagd!

 Ook ontdekte ik een nieuw geurtje waar ik ondertussen helemaal gek op ben geworden. Dankzij deze Zara NUIT Eau de parfum (!) kreeg ik een lekker geurtje dat lΓ‘ng blijft voor slechts €9,95 (!). Wow

Tamaris by Zalando

En toen verkoos ik deze schoenen boven All Stars… Wauw, volwassen. Mijn oude paar zwarte All Stars mag ik niet meer dragen (behalve in de tuin of op festivals) dus wou ik er eigenlijk nieuwe. Ik draag echter veel donkere kledij dus leek het mij leuker om eens wat opvallendere schoenen te kopen. Onder invloed van instagram and such geraakte ik in de ban van blingbling herenschoentjes. En zie nu! πŸ™‚

Kiko

Het is je misschien niet ontgaan dat ik deze maand ook vertoefde in La Bella Italia. Naast de uitgaves aan heel veel lekker eten, ging er ook wat zakgeld naar lippenstiften van het Italiaanse merk Kiko. Aangezien ik geen beautyblogger ben (en er ook geen ambities naar heb), is de foto niet geweldig. Mijn excuses. Ik kan in ieder geval vertellen dat ik heel tevreden ben met (v.l.n.r.) nummertje 612 en 04.  Na een beetje opzoekwerk weet ik nu dat deze beestjes Velvet Mat – Satin Lipstick in Strawberry Pink & Intensely Lavish Lipstick in Mild Sangria heten. Ik hoorde op voorhand al veel goede dingen over Kiko en werd zeker niet teleurgesteld!


Als je je nu afvraagt “hΓ¨ Stefanie, ik had toch niet verwacht dat je over fashion en consoorten ging schrijven…”, dan heb ik speciaal voor jou een antwoord bedacht. Kleding hoort ook bij mij. Ik vind het belangrijk om mijn eigen stijl te hebben. En vooral: als ik niet tevreden ben met mijn outfit/warderobe kan ik ook in de knoop liggen met mezelf. Klinkt heel banaal maar toch is je goed voelen in je vel een belangrijk begin.

iTunes

Tja, iTunes is ook een soort winkel he? Even iets anders dan kleding. Voor mijn verjaardag (20 juni) kreeg ik van vriendin Siel -leve Siel!- een iTunes-bon. Want daar kun je me altijd mee plezieren. Brave meid dat ik ben, bewaarde ik deze voor wanneer ik muziek ontdekte dat ik echt echt echt wou aankopen. Ik kocht tot nu het laatste album van The Weeknd (staat steevast op repeat, echt niet normaal, zo goed). Als ik dan toch iets moet zeggen hierover, zou ik zeker Angel aanraden! Daarnaast kocht ik nog 2 singletjes. Omdat ze in mijn hoofd bleven hangen en wel echt Steffie-op-de-fiets-liedjes zijn. Hurt me van Lapsley en On My Mind van Ellie Goulding.

Heb jij ook aankoopjes waar je ‘trots’ op bent?

Liefs, Stefanie

0 comments on “Monthly recap | What I’ve been spending money on”

 1. Melisa schreef:

  Die parfum van de zara ruikt zoooo lekker! xx

  http://melisa-demir.blogspot.nl

 2. Wat een leuke aankoopjes! Zo’n broek ziet er echt heel classy uit he πŸ˜‰ en de schoenen ook! x

  1. Oh dankjewel! Superlief X

 3. Vie de Julie schreef:

  Ooooh ! Ik wil die schoenen haha !

  1. Probeer ze maar te stelen hihi ? Dankjewel voor je leuke reactie x

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)