I’ll miss you, autumn | November ’16 highlights  

img_9119
In november leek ik even mezelf kwijt te zijn. Ik was meer niet thuis dan wel en dat is vreemd voor een huismus. Guess what, ik heb er keihard van genoten. Misschien heb je het gemerkt maar sinds kort plaats ik nog maar één artikel per week in plaats van twee. En zelfs dan is het moeilijk om iets van kwaliteit te delen. Aangezien ik het zo graag doe, prop ik het toch nog tussen het studeren, paper schrijven, werken, dansen en genieten van leuke dingen. Want november was ook bijzonder op vlak van bloggen. Ik ging voor het eerst langs op de persdagen en ging voor het eerst naar een event. Als dit je nog niet kon overtuigen om verder te lezen: er was ook sushi bij betrokken deze maand. Hihi 😉

Begin november had ik twee deadlines (die met goede punten zijn beloond) dus die eerste dagen stelden niet veel meer voor dan typen en thee drinken. Wel testte ik Sara’s uit, een heel leuke hotspot in Leuven. Lees er hier alles over. Ook ging ik met Abel en zijn ouders naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Niet verschieten he, maar dit was mijn eerste keer op de Boekenbeurs. Mama is er nooit naartoe willen gaan omwille van de drukte. Dit viel gelukkig goed mee op een zondagvoormiddag. Ik kocht er niets want … eeuwige twijfelaar. Wel deed ik ideeën op voor Kerstmis! 😄 Achteraf lunchten we nog in Antwerpen, altijd fijn en gezellig! Dit is wat ze ‘het aangename aan het onaangename koppelen’ noemen. Verwarmende drankjes en samen werken aan onze opdrachten. Cute, al zeg ik het zelf.

En gezellig doen kunnen we goed hoor. Zo ook buiten de deur ontbijten. Ik geloof niet in kleine ontbijtjes zoals je kunt zien.  Dit was bij Nosh in Leuven trouwens. Kijk eens hoe mooi Leuven eruitziet deze tijd van het jaar! ❤️ Ondertussen eisen de kerststal en stilletjesaan ook de kerstmarkt de halve stad op. Is dat iets om over te klagen? Nope. De avondshopping op Black Friday was dan ook weer heel gezellig.

Zoals ik zei woonde ik mijn eerste persdagen bij. Hierover schreef ik dit artikel. Bij deze nog eens duizendmaal dank!!! In november ging ik ook naar mijn eerste event als blogger. Ik mocht aanwezig zijn op de opening van een nieuwe winkel in Antwerpen. Ik kende We Are Labels van hun winkel in Amsterdam en nu hebben ze er dus ook eentje in Antwerpen! Leuke kleren van verschillende mooie labels, gifts, interieur,…Spring er zeker eens binnen! Kammenstraat is de place to be! Mijn beste vriendin ging mee die avond en zoals dat gaat als twee knotsgekke mensen samen op pad gaan, deden we op het late uur nog knotsgekke dingen. Op de trein naar huis, dronken we warme drankjes en aten we ieder onze lievelingstaart. Oké, zo knotsgek is dat niet maar zo voelde het wel op het moment zelf. 😄 Ook zag ik Naomi terug en leerde ik Maria-Laura kennen. Met Daphne van Walkie Talkie erbij, is het altijd gezellig.

Een bad met Lush-kerstverwennerij mocht ook niet ontbreken in zo’n drukke periode… Ten slotte ging ik op sushidate met twee hele lieve vriendinnen die ik al veeeeel te lang niet meer had gezien. Na de sushi gingen we nog een warme choco drinken en uiteindelijk praatten we úren over onze katten (en andere dingen maar vooral katten). Twee vriendschappen om te koesteren.

Uiteindelijk was de voorbije maand zo druk dat ik me de helft niet meer lijk te herinneren. De tijd gaat bovendien opvallend snel voorbij zo. Heb jij ook zo’n zin in de countdown naar Kerstmis en de kerstdagen zelf?

Sincerely yours, Stefanie

8 comments on “I’ll miss you, autumn | November ’16 highlights  ”

 1. Djuli schreef:

  Leuke foto’s weer! En die sushi ziet er lekker uit! Avocado sushi is <3

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Lekker he! Ja haha ik viel letterlijk uit de boot omdat ik geen vis wou. 😉 Dank je wel! (Sushi van New Sushi Palace in Leuven trouwens, moest je ook eens willen gaan) X

 2. Jill schreef:

  Weeral, zoals altijd, leuk artikel meid! Ik ben allang super benieuwd naar Sara’s in Leuven, binnenkort heb ik meer tijd dus dan ga ik zeker eens langsgaan! X

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Yay, ik weet zeker dat je het er leuk gaat vinden. 🙂 Hihi dank je wel, Jill! X

 3. gentillinne schreef:

  Super leuk om te lezen hoe je je hebt geamuseerd deze maand! (En hé, ik ben zelf ook nog geen enkele keer naar de boekenbeurs geweest ;)). Wat fijn dat je voor de eerst keer naar een event bent geweest! Dat lijkt me zo leuk om eens te doen! 😉 Geniet van je maand december, en hopelijk wordt die even fijn als november! Xxx

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Oh haha dat treft! 😄 Ja was inderdaad heel fijn om te doen. Vooral omdat ik stiekem stond te fangirlen wanneer ik bekende bloggers zag… Wat een lieverd ben jij. Ik ga er zeker zoveel mogelijk van genieten. Veel succes met je examens he! En tussendoor ook genieten. X

 4. justaxelle schreef:

  Zo leuk geschreven, ik word helemaal blij van uw enthousiasme! Alvast veel succes met de examens (en met deadline kwalitatieve.. lol) xo

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Aaaww dankje, wat een leuk compliment! Haha kwalitatieve… Inderdaad lol. Gelukkig loopt mijn paper wat vlottter. Voor jou ook veel succes, Axelle! X

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)