Favourites from my Bloglovin collections #2 | Part 2

En toen realiseerde ik me plots dat jullie nog een tweede deel van mijn Bloglovin lijstje van mij te goed hadden! Na food, tips, wanderlust en nice writing in deel 1, komen vandaag de collecties home, beauty en style aan bod. Ik zou durven zeggen dat ditย samen met food en de algemene lifestyleย toch wel de meest voorkomende soorten blogs zijn. Soms lees ik bij beauty- of fashion bloggers dat ze al 10 jaar bloggen. Toen was ik 10 en had ik de computer nog maar enkel aangeraakt om kleurplaten te kiezen die mijn ouders dan zouden uitprinten. Haha! Maar ik wijk af. Vandaag dus 9 favoriete opgeslagen artikels. Altijd onder het motto share the love ๐Ÿ˜€
Home
 • Wauw,ย bar cartsย staan prachtig in het interieur! Had jij er al aan gedacht omย zo eentje in je interieur te plaatsen? Ik vind het in ieder geval supertof als bijzet tafeltje, verlenging van je bureau of als een plek om je make-up collectie op te verzamelen.
 • Ha! Als er iets is dat ik zeker weet over mijn future home is dat er een donkere vloer zal liggen. Zeker in de slaapkamer. Donkere vloer, witte muren en knusse aankleding. Amen!
 • Zou dit lijstje af zijn zonder een Scandinavisch interieur? Definitely not.
Beauty
 • Arganolie ruikt heerlijk en werkt geweldig goed. Hier vind je 10 manieren waarop je het goedje kunt gebruiken. Voor je haar, nagels en huid: arganolie is een natuurlijke manier om jezelf te verzorgen. Ikzelf gebruik conditioner met arganolie. Dat is natuurlijk nog iets anders dan een paar druppeltjes gebruiken als conditioner maar ik merk zeker een verschil!
 • Wanneer een beauty blogger (zij die over het algemeen een uitgebreide collectie make-up bezitten, denk ik) producten heeft uitgekozen die ze al meerdere keren kocht, dan zegt dat naar mijn mening al heel wat over de betrokken producten. Vooral dan dat het product je geld waard is. Daarbovenop zijn zeย budget proof.
 • Stoute ik, mijn kwasten wassen is iets wat ik totaal vergeet te doen. Het kan echter heel gemakkelijk en je hebt er geen speciale producten voor nodig, enkel babyshampoo naar het schijnt. Moet getest worden!

FirmBee

Style
 • Zwarte kleren zoeken tussen het zwarte wasgoed, wat een opgave! Maar het overkomt me vaak want ik ben nu eenmaal fan van zwart. Deze tijd van het jaar mag het eigenlijk wel wat lichter allemaal. Van deze collectie over de nude trendย krijg ik in ieder geval zin om op de band wagon te springen ๐Ÿ˜‰
 • We gaan nog even verder in op de liefde voor zwart. Dit artikel toont zwarte lente outfits. Kijk eens aan, ik spreek mezelf alweer meteen tegen…
 • Er was een tijd dat de enige broek die ik kende een skinny jeans was, bij wijze van spreken. Een jaar terug begon ik uit die comfort zoneย te komen en dit artikel maakt duidelijk waarom er ook plaats mag zijn in je kast voor een (of meerdere) mooie pantalon(s).

Je kunt weer even verder met blogs ontdekken, geloof ik? Hopelijk heb je weer iets leuk gevonden hier.

Ik hoor graag hoe jullie denken over de aangehaalde onderwerpen, wat vind jij bijvoorbeeld van donkere houten vloeren?

Sincerely yours, Stefanie

 

10 comments on “Favourites from my Bloglovin collections #2 | Part 2”

 1. Ellen schreef:

  Zo lief om mijn blog te vermelden <3

  1. It's a knot schreef:

   Heel graag gedaan! โ˜บ๏ธ

 2. Eva schreef:

  Dat artikel over die pantalons is zo leuk! Ik zag vandaag toevallig mooie pantalons liggen bij de h&m, maar dan denk ik meteen aan een speciale gelegenheid. Ik weet niet of ik het naar school zou durven te dragen! Maar misschien ga ik er binnenkort gewoon een passen en wie weet ligt hij binnenkort in m’n kledingkast ๐Ÿ˜› Draag jij pantalons gewoon zomaar of alleen bij speciale dingen? Misschien is het wat minder “chique” met een leuke crop top ofzo?

  1. It's a knot schreef:

   Ik draag ze met All stars, sandaaltjes of zwarte botjes en gewone bovenstukken, liever een losse t-shirt dan een hemdje bij een pantalon… Een oversized cardigan erbij vind ik helemaal top. Eigenlijk denk ik er niet te veel over na, misschien helpt dat ook gewoon ๐Ÿ˜‰ Als je het niet probeert, kun je het nooit weten. Go for it! ? X

   1. Eva schreef:

    Ik heb gisteren gekeken in Den Bosch voor een leuke pantalon, maar toen had ik niks gevonden. Wel iets wat er op leek. Maar ik ga binnenkort op tienertour, dus dan kom ik genoeg winkels tegen om er een te passen en misschien dus wel te kopen! Je staat trouwens kort genoemd in het artikel dat morgen online komt! ๐Ÿ™‚

    Liefs ๐Ÿ™‚

   2. It's a knot schreef:

    Superlief! Alvast bedankt, ik neem zeker een kijkje ๐Ÿ˜€ En succes nog ๐Ÿ˜‰ xxx

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)