Er is nog hoop

Want de lente komt eraan! Met het zonnetje voorzichtig op mijn huid, de vrolijke mensen en slechts 16 dagen tot 21 maart is er geen ontkomen meer aan: de lentekriebels.

Op de valreep heeft de winter me toch te pakken gekregen in de vorm van een zware verkoudheid. Het was zo’n griepje van willen maar niet kunnen. Maar de griep was ik dus wel te snel af πŸ˜‰ Het verlangen naar lente was al groot maar sinds de koude me te pakken kreeg is het een noodzaak geworden.

Hallo zon, hallo fluitende vogeltjes bij het ontwaken, hallo streepje zon in het huis, hallo goed humeur! Ik weet niet wat het is maar je hebt het ongetwijfeld ook gemerkt: als de lente zich in ons leven komt mengen, is dat leven plots veel fijner. En dat zie je, aan jezelf en aan je omgeving.

Hoe ik de lente verwelkom? Met een nieuwe sjaal. “Sjaa-haal?” hoor ik je denken. Voor een sjaalgeobsedeerd persoon als ik betekent lente niet dat ik mijn favoriete accessoire plots wil laten liggen. Dus heb ik me maar gauw een nieuwe oversized (hoera!) sjaal aangeschaft hihi. Eerste keer besteld om asos.com, ben heel nieuwsgierig in ieder geval! Toch even nuanceren: op een bepaald moment ga ik hier afstand van kunnen doen en laat ik met plezier dat zonnetje mijn hals verwarmen.

Tot die tijd doe ik nog even geen afstand van mijn coconnetje (sjaal, dikke trui, handschoenen inbegrepen) en warme drankjes! CafΓ© moccha of warme choco? Ik zeg geen nee.

Liefs,

Stefanie

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)