Daily beauty stuff of a non-beauty blogger 

Ik houd van spulletjes waardoor ik me beter in mijn vel voel, ik maak graag lijstjes en ik vertel graag over dingen waarover ik tevreden ben. Dat bracht ik samen in deze blogpost. Ik heb dan wel totaal geen aspiraties om een ‘beauty blogger’ te zijn, dat neemt niet weg dat het me niet interesseert. (En hokjesdenken suckt.) Zelf lees ik er ook graag over. Eerst toon ik 3 productjes die mijn huid helpen en vervolgens vertel ik over mijn dagelijkse make-up. 🙂
EN: This blogpost is all about simple and budget proof make-up. It’s not because make-up and ‘beauty’ aren’t a main thing on my blog that I don’t like it, right? I actually like watching hauls, routines and reading reviews. I’m not a pro and I don’t spend a lot of money on this stuff but I do have a daily routine that works great for me. And today is the day I make a list about it and share it on my blog hihi!

Huid
 • Yves Rocher Pure system Reiningingsgel: een scrubachtige gel die ik ’s ochtends en ’s avonds enkele minuten laat intrekken -bijvoorbeeld tijdens het tandenpoetsen. Gewoon afspoelen en klaar, huidje proper.
 • Nivea Dagcrème 3 in 1: tegen roodheid, trekkerigheid en een droge huid. De spf 15 stelt mij gerust als het zonnetje weer komt piepen, weinig bescherming is beter dan geen bescherming. 😉 Maar vooral: zachte huid.
 • Hema hydraterende nachtcrème. De geur hiervan staat voor mij ondertussen gelijk aan het einde van de avond en dus aan slaapjestijd! Nogmaals: zachte huid!

Make-up
 • Hema concealer
 • ELF wenkbrauwborsteltje
 • Maybelline Brow Define+Fill Duo want brows on fleek are key!
 • ELF blushkwast
 • Blush: o.a. Essence sun club 2 in 1 bronzing powder & ELF Peacky Keen vind ik heel fijn. Blush op mijn bolle wangetjes (smile!) en ik ben meteen meer tevreden met mijn spiegelbeeld 🙂
 • Wimpers krullen! Zo’n krultangetje is al een goed begin om je er wakkerder te laten uitzien haha.
 • Een streepje zwarte eyeliner net boven mijn bovenste wimpers
 • Zwarte waterproof mascara. Ik kan iedereen aanraden altijd waterproof mascara te gebruiken. Dit houdt de krul langer vast! (Stiekem geleerd van een blogger en nu kan ik het dus bevestigen….)
 • Voor een extra iets: lippenstift. Ik hoouuu van lippenstift! 😉 


Update: 3 dagen vóór het online gaan van dit artikel schafte ik nog 3 nieuwe producten aan die ik al een tijdje op het oog had. 2 coversticks en een mascara van Catrice. De Dark circle eraser doet in ieder geval zijn werk. Of de Anti-red echt werkt, weet ik niet zo goed. Zo’n producten verdenk ik altijd van een soort placebo-effect haha! De Speed star mascara is wel een aanrader (in prijs-kwaliteitsverhouding). Maybelline blijft trouwens wel mijn favoriete merk om mascara’s van te kopen.

Wenkbrauwen ‘gevormd’ en ingevuld, mascara en blush op en ik kan naar buiten. En dan zeker mijn wenkbrauwen vind ik belangrijk 🙂 Al ben ik ook fan van dagen zonder make-up, dat moet gewoon kunnen! Zoals je ziet geef ik ook niet heel veel geld uit aan deze dingen. Zolang budget proof producten goed werken, weet ik wel andere dingen om in te investeren… 😉 Ik hoop dat je iets hebt gehad aan dit overzichtje van een simpele ‘beauty routine’!

Sincerely yours, Stefanie

0 comments on “Daily beauty stuff of a non-beauty blogger ”

 1. Mariska schreef:

  Je hebt mooie spullen en denkt goed aan huidverzorging!

  1. Dankjewel, heel fijn om te horen! 🙂

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)