5 blog posts I’m secretly proud of

img_7484Als je raar opkijkt omdat er net een artikel van mij online kwam: terecht. 😉 Ik ben in Slovenië maar ik wou niet dat het deze week stil zou zijn op mijn blog dus lang leve het kunnen inplannen van artikeltjes! Een kleine selectie van mijn blogposts waarvan ik vind dat je ze niet mag missen, kan jou vast wel bezighouden ondertussen. Veel leesplezier!
  1. In september vorig jaar maakte Abel en ik een prachtige reis naar Italië. De eerste stop was Rome, vervolgens namen we de trein naar Napels. Het was mijn eerste keer in Italië en let me tell you: ik wil het allemaal zien en beleven. In het artikel vertel ik over de dingen die ik zo geweldig vond dat ik hoop dat jij ze ook ooit mag meemaken!
  2. Het eerste artikel op It’s a knot dat erg populair bleek, was een artikel over mijn ervaring met (veel) kilo’s verliezen. Een lijstje van dingen die niemand je vertelt over afvallen a.k.a. er zijn achteraf bekeken ook nadelen. 😉
  3. Op de trein naar Gent in april had ik een gesprek met de man naast mij en aangezien het gesprek een serieuze indruk op mij naliet, schreef ik erover. Mijn gesprekspartner had een bijzondere kijk op niet perfect zijn en ik kon me heel goed vinden in die mening.
  4. Het kan niet anders, ik moet hier een artikel over eten vermelden. Bij deze nog een poging om je (bijna) net zo gek te maken op pindakaas als ik. Je vindt er ideetjes om pindakaas toe te voegen bij je ontbijt en tussendoortjes.
  5. Een artikel waar ik stiekem trots op ben: de vragen van een 20-jarige (ik) aan haar 40-jarige zelf. Ik ben namelijk heel erg nieuwsgierig naar mijn toekomst en koester bepaalde dromen.

Als je zelf blogt, herinner jij je dan een artikel dat je zo opnieuw zou schrijven, waar je stiekem heel trots op bent? Aarzel dan niet om het in de reacties te delen!

Sincerely yours, Stefanie

2 comments on “5 blog posts I’m secretly proud of”

  1. Djuli schreef:

    Ik vind al jouw blogposts leuk! Veel plezier in Slovenië!

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)