22 things you could love or hate about me (Liebster Award)

Yay, ik werd genomineerd voor de Liebster Award. De Lieb-watte? De Liebster Award is een tag die circuleert in het wereldje van kleinere bloggers. Door weetjes over jezelf te delen en vragen te beantwoorden, kunnen (nieuwe) volgers je leren kennen. Gezellig toch? In dit artikel deel ik in totaal 22 dingen over mezelf. Je zult dingen ontdekken die je nog niet wist over yours sincerely. Waar kan ik niet zonder leven denk jij?
Het is de bedoeling dat je…

…11 weetjes over jezelf deelt.

…11 vragen beantwoordt.

…11 andere bloggers met minder dan 200 volgers nomineert & hen 11 vragen stelt. (zie later)

 1. Naast het bloggen is mijn andere hobby dansen. Ik doe dit zo graag dat ik hobby hier stom vind klinken haha! Ik doe jazz en hedendaags. Vroeger heb ik ook hip hop (in totaal maar 2 jaar) en moderne dans gevolgd.
 2. “Ik drink nooooit frisdrank!” Behalve Canada Dry, Ice Tea Green of van die fancy shmancy limonades (Whole Earth & co.) of homemade lemonades. Maar dus echt nooit hoor, haha.
 3.  Ik stond ooit op het randje van de eetstoornis orthoroxia. Had ik niet zo’n geweldige vrienden gehad in mijn klas (bijna 3 jaar geleden), had mijn gezond eten toen té extreme proporties aangenomen. (+ het stoort me mateloos dat het nog steeds geen erkende eetstoornis is!)
 4. Mijn sterrenbeeld is Tweelingen en ik herken mezelf heel goed in de beschrijvingen die ik hierover lees. Alsof er 2 mensen/werelden in 1 persoon zitten. Dat klinkt eng maar gaat niet verder dan besluiteloos (eeuwige twijfelaar!) zijn en mood swings hebben hoor. 😉
 5. Ik ben een perfectionist en dat is -mag ik ff- retevermoeiend! Al levert het wel mooie dingen op zoals geen herexamens.
 6. Dat ik vegetarisch ging worden, stond in de sterren geschreven. Ik heb nooit konijn, paard, fazant,… willen eten en wou nooit hesp tussen mijn croque monsieur (tosti voor de dutchies), ik heb paté en pensen altijd al gehaat, ik vond het allemaal droge boel,… Ik zie dat als voortekens.
 7. Ik haaaaaat hokjesdenken en mensen die veralgemeningen maken. “Dit is typisch vrouwen”, “meisjes spelen het liefst met…”, gatver.
 8. Ik studeer politieke wetenschappen en heb mijn eerste jaar van de 3 afgerond. Het eerste jaar aan de unief studeerde ik Rechten maar dat bleek niets voor mij te zijn. Ondanks deftige punten, hield ik het voor bekeken. In het middelbaar studeerde ik humane wetenschappen en dat lag me enorm goed, ik had -vind ik- meteen moeten weten dat ik op de faculteit sociale wetenschappen thuishoor.
 9. Ik ben enig kind en wanneer mensen me vragen of ik geen broer of zus had gewild, antwoord ik altijd hetzelfde: “ik weet niet beter”. Ik heb absoluut niet het gevoel dat mijn ouders mij tekort gedaan hebben door maar 1 kind te krijgen. Aan 1 kant van de familie ben ik zelfs het enige kleinkind. Gewoon een kleine familie eigenlijk.
 10. In oktober zijn Abel en ik 2 jaar een koppel. Hij is mijn eerste echte lief en mag gerust mijn enige ooit zijn.
 11. Mijn andere grote liefde is mijn kat Lola. Ik heb heel lang moeten ‘vechten’ vooraleer ik een kat kreeg en nu zijn mijn ouders bijna zotter van haar dan ikzelf. Bijna zeg ik he. 😉

Ik werd getagd door Sofie, zij schrijft heel mooi en maakt interessante blogposts dus neem zeker eens een kijkje op sealoffashionsofie. Sofie blogt engelstalig, ik laat de vragen maar in het Engels staan.

Why did you start your blog?

Ik probeerde het 2 zomers geleden al omdat ik het wereldje had leren kennen in mijn zoektocht naar gezonde recepten enzo. Ik wou er deel van uitmaken. Dat flopte.  Bijna een jaar later had ik wél een verhaal. Ik had een creatieve uitlaatklep nodig, een plek waar ik kon neerschrijven en delen wat me bezighield. Dat anderen het zouden lezen, verwachtte ik toen niet eens. Nu is die wederzijdse communicatie juist het fijne eraan!

What is your guilty pleasure?

Meezingen met de muziek in mijn oren tijdens het fietsen! En me er dan niets van aantrekken dat er misschien mensen kijken. Als Adele/Beyoncé/Foo Fighters/Weezer/… speelt, moét ik meezingen.

If you could only eat one thing for the rest of your life, what would it be?

Please, don’t ask me thát question… Sushi? Spaghetti met veggie bolognaise en veel groentjes? Nicecream? Ik weet het niet 🙁 Al kan ik wel de hele dag ontbijt eten. Of misschien zou ik dan groentjes missen. Pfft

What are your top 3 movies?

Een top 3 heb ik niet en kan ik ook niet zomaar bedenken. De films A Cinderella Story en Up hebben een speciale plek in mijn hart.

What was your dream last night?

Dat herinner ik me niet. Ik weet alleen dat ik af en toe praat in mijn slaap. Mama hoorde me overlaatst ’s nachts zeggen “oh dat is plezant, amaai!”. Hahaha, geen idee wat ik toen droomde.

What is one thing you can’t live without?

Fruit! Lekker fris, de ene soort is zoet, de andere zuurder, heerlijk! Ook op reis heb ik iedere dag minstens 1 doel: fruit eten.

Describe your perfect morning?

Op miraculeuze wijze slaap ik uit tot een uur of 10, ik word met een uitgeslapen gevoel wakker naast Abel. We staan op en ik maak een lekker ontbijtje voor ons terwijl hij de perecte koffie zet. We eten, lezen, babbelen, lachen en besteden veel tijd aan tafel. Hierna maken we ons presentable (of niet) met leuke muziek op de achtergrond. Ten slotte nog een zonnige wandeling waarna het alweer middag is…

When do you feel most like yourself?

Ik probeer in iedere situatie zoveel mogelijk mezelf te zijn maar soms moet je je nogal aanpassen aan de omgeving. Het eerste waar ik echter aan dacht was wanneer ik bij de vriendinnen ben met wie ik volgende maand naar Slovenië ga. Dan ben ik awkward, zeg ik onnozele dingen, dan kan ik zeggen en doen wat ik wil zonder beoordeeld te worden.

1 beauty product that always saves you?

Mascara! De waterproof Speedstar van Catrice vind ik de beste mascara.

Favorite book?

Opnieuw moeilijk om te beantwoorden. De Vliegeraar van Khaled Hosseini is sowieso wel een lievelings!

Your most embarrassing moment?

Mijn leven is een lange aaneenschakeling van genante momenten. I kid you not. 

11 andere ‘kleinere’, nog niet genomineerde bloggers vinden tussen de blogs die ik volg, dat ga ik even skippen. Maar denk je nu “uhm, ik wil deze tag ook invullen!”, dan zijn dit de 11 vragen die ik voor jou heb. Maar zeg, Axelle en Nelle, hebben jullie geen zin om de tag in te vullen?

In welke tijd (bv. de eighties) had jij liever geleefd?
Wat is je lievelingsontbijt?
Wie of wat was jouw “grote inspiratie” om een blog te beginnen?
Welke film/serie/boek heeft jou het meest beïnvloed de voorbije maanden of jaren?
Liever een lange verre reis of liever meerdere kortere reizen binnen Europa?
Wat zit er -naast je portefeuille en gsm- iedere dag in jouw tas?
Welke muziek kan jou altijd opvrolijken?
Wat is jouw guilty pleasure?
Koffie, thee of allebei?
Naar welke plaats op de wereld wil je het allerliefst en zo snel mogelijk reizen?
Platteland, stad of geen voorkeur?

Zo, nu ken je mij al een heel stuk beter. Mag ik jou ook leren kennen? 😉 Wat een leuke tag is dit toch. Het doet je nadenken over jezelf en je gaat creatief denken om zelf vragen te verzinnen. Wanneer voel jij je het meest jezelf?

Liefs, Stefanie

7 comments on “22 things you could love or hate about me (Liebster Award)”

 1. justaxelle schreef:

  Thanks voor de tag girl! Leuk om te lezen haha, je hebt ook echt een leuke schrijfstijl! Ik ga die mascara van Catrice eens proberen, always on the hunt for the perfect one.. 😀 X

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Yay dank je wel! Heel graag gedaan ook 😀 Ja doen! Je hebt alleen wel goede make-up remover nodig, ’t is nogal koppige mascara haha! Overdag is dat een voordeel natuurlijk 😉 X

 2. thisisnelle schreef:

  Hihi, ik las je (hele leuke!) post gisteren al, en was van in het begin stiekem aan het hopen dat je mij zou taggen. Thanks, dus! Ik maak er zeker werk van binnenkort. We hebben een guilty pleasure gemeen, trouwens. Wat doet een mens anders tijdens het fietsen, right? 😉 x

  1. itsaknotstefanie schreef:

   Moooh Nelle, hoe lief! Heel erg graag gedaan, ik ben al benieuwd. 😀 Haha juist, dat vraag ik mij ook af. Gewoon trappen en rondstaren is maar saai… X

 3. MyStyleMichelle schreef:

  Leuk om te lezen! 🙂 Xxx

 4. wat leuk om te lezen en je beter te leren kennen!

Laat hier een reactie achter over dit artikel :)